Impulselijn

De meest geavanceerde Magnetische Therapie – wie wil dat nou niet?

Activo-Med deken

Made in Germany by Activo-Med

Waarom Activo-Med?

Activo-Med ondersteunt de prestatie, het herstel en de revalidatie van paarden met verschillende producten. Deze systemen worden al twee decennia over de hele wereld gebruikt. Ze zijn een niet weg te denken onderdeel geworden in het manangement van paarden. In alle onderdelen van de hippische industrie zoeken eigenaren, ruiters en fokkers naar optimale ondersteuning.

Magnetische therapie voor je paard

Met de aanschaf van een Impluselijn product met pulserende magnetische therapie ben je verzekerd van een modern, efficiƫnt en gebruiksvriendelijk product. Deze producten staan voor de laatste technologische ontwikkelingen waaronder micro-processor gestuurde toepassingen. De systemen zijn ontworpen met solide en uiterst klinische en empirische ervaringen van dierenartsen en medische experts.

De multifunctionele controle box genereert een magnetisch veld met lage frequenties. Dat gecombineerd kan worden met gelijktijdige variabele vibratie massages. Dit geeft de mogelijkheid om unieke en effectieve behandelingen af te stemmen naar individuele behoefte. Ontdek meer hier

Proffesional Combi Blanket

Professionele Combi Deken

Deze professionele gecombineerde deken komt met een hoge prestatie applicator uitgerust met pulserende magnetische modules en optionele massage modules. Deze zijn over de wervelkolom verspreid aan beide zijden van de nek tot de staart. Verder is dit uitgebreid met extra onderdelen voor de schouder en knie.

Een zachte massage kan de bloedcirculatie verbeteren, de spieren versoepelen als ze gespannen zijn. Ook zorgt het voor positieve stimulatie van het centrale zenuwstelsel.

Het gebruiksvriendelijke controle systeem heeft 18 programma’s en 8 verschillende series, die allemaal afzonderlijk in te stellen zijn.

Elk gedeelte kan gepersonaliseerd worden waarbij de duur, de intensiteit en de mate van herhaling het verschil kan maken voor jouw paard. Bestel een professionele deken hier

Relax blanket Activo-Med

Relax Deken

Het ontspannings deken heeft een licht gewicht pulserend magnetisch toepassingsmogelijkheid welke kan worden uitgerust met extra massage modules. Dit deken is beschikbaar met of zonder nek stuk.

Het heeft een compacte controle doos met 18 verschillende programma’s en 8 series, welke volledig aanpasbaar zijn in hun settings. Bestel een relax deken hier

Laser Therapy

Wave Light Puls (WLP) Systeem & Power pad

Het WLP systeem combineert het pulserend magnetische veld met de unieke WLP technologie en is beschikbaar als een lichtdouche, een pointer en een powerpad. De intensiteit en frequentie kunnen gelijktijdig ingesteld worden met de sterkte van het WLP signaal.

Het WLP systeem is een apparaat voor intensieve, gebundelde behandeling voor bepaalde gebieden. De WLP douche en pointer kunnen worden gebruikt met zowel de Professionele als de Compacte multifunctionele controle box. Bestel een van onze therapie systemen hier.

  • Elektromagnetische spoel aangevuld met 24 infrarood en 24 rode diodes.
  • Flexibele applicatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Intensieve behandeling voor specifieke gebieden
Wave Light Pulse System

Gemaakt met flexibele buikriemen, kan de pad gemakkelijk en veilig overal op het paard vast gemaakt worden.

Magnetische Beenbeschermers & Hoefschoen

Denk bijvoorbeeld ook eens aan de benen van uw paard! Met de magnetische Hoefschoen of Beenbeschermers van Activo-Med kan je ook de benen goed behandelen.

De beenbeschermers kunnen als pakket bij de Professionele en Relax dekens worden gekocht of apart worden aangeschaft. The controle boxen van beide lijnen passen op de magnetische therapie producten voor de benen. U kunt deze producten ook online bestellen.

Beenbeschermers Activo-Med

Wil je meer weten over de impulselijn of andere producten van Activo-Med? Neem dan contact met ons op, kijk op deze pagina of bezoek de website van Activo-Med.