Activo-Med Nederland

Activo-Med nu ook in Nederland!

Maxime van der Vlist - Activo-Med

Maxime van der Vlist – Ambassadeur van Activo-Med Nederland!

We geven om jouw paard!

Nederlands (English on subpage)

Activo-Med is de marktleider in Magnetische en Aqua therapie voor paarden! Met meer dan 15 jaar ervaring in deze sector komen ze altijd met een passende oplossing voor de klant. U kunt onze webshop hier vinden.

Een greep uit de collectie van producten:

  • Magnetische & Massage therapie dekens
  • Laserapparaten voor lasertherapie
  • Aqua trainers
  • Aqua Spa’s
  • Multi Floors – Vibratie vloer met optioneel magnetische therapie & weegschaal
  • Stap, draf en galop machines

Waarom Activo-Med

Continue innovatie en Duitse techniek zijn de basis voor deze topproducten. Van magnetische therapie dekens met massage opties voor de topsporters, tot relax dekens voor de optimale gezondheid van elk paard. Daarnaast zijn er nog vele andere magnetische therapiesystemen ontwikkeld voor de optimalisatie van de herstelperiodes door blessures.  Denk hierbij aan magnetische beenbeschermers, hoefschoenen en ‘pads’ voor rug en nek problemen.  Activo-Med heeft ook laserapparatuur voor het versnellen van het herstel op celniveau. Deze apparatuur is verwerkt als pen, douche en als toevoeging aan de magnetische ‘pad’.

Naast magnetische therapie heeft Activo-Med zich ook gespecialiseerd in Aqua therapie voor paarden. Activo-Med is dé producent van veilige en geavanceerde aqua trainers!

Er zijn vele opties beschikbaar om de aqua trainer helemaal op u wensen aan te passen. Denk hierbij aan de mogelijkheden voor zoet of zoutwater therapie, helling optie en de zeer geavanceerde waterfilters die zelfs het water kunnen steriliseren. Volledig in Duitsland geproduceerd en geheel naar wens aan te passen!

Meer te weten komen over de Aqualijn? Lees dan dit ook!

Neem een kijken op de website van Activo-Med voor meer informatie over de producten en therapie mogelijkheden of maak een afspraak met ons! Wij komen graag bij u langs en zullen naar aanleiding van het gesprek een technici uit Duitsland bij u langs laten komen.

Volg je ons al op Instagram of Facebook?